GÁZ - VÍZ - FŰTÉS

Gáz-, víz-, fűtésszereléssel kapcsolatos témák boncolgatása. Újdonságok. Aktualitások. Vélemények. Akciók. Kérdés feltehető: info@gazvizfutes.hu

Friss topikok

Linkblog

Előzzük meg a szénmonoxid által okozott haláleseteket!

2011.03.07. 19:05 :: tanácsadók

 

Napjainkban szinte minden héten hallani lehet a médiában, hogy már megint „áldozatokat követelt” a szénmonoxid. Minden kéményes készülékkel rendelkező számára alapkövetelmény lenne – önmaga és családja védelmében – a gázkészülékek rendszeres (fűtési szezon előtti) karbantartása. 

 

 

Érthetetlen számomra, hogy az autónktól nem sajnáljuk a szerviz költség kifizetését, ellenben otthonunkat elhanyagoljuk.

Szeretnénk felhívni figyelmüket a HONEYWELL szénmonoxid vészjelzőre, melyet azokba a lakásokba kell felszerelni, ahol kéményes készülékek vannak elhelyezve. Napjainkban sokat hallunk olyan esetekről, ahol a kéményből visszaáramló szénmonoxid okozott rosszullétet. Ezzel a készülékkel a tragédiák is megelőzhetők!

Az SF450 termékre a Honeywell egyedülálló módon 6 év garanciát vállal. A készülék elektrokémiai szenzora speciális, szabadalmaztatott, önkalibráló kialakításával biztosítja a precíz működést az élettartam teljes ideje alatt.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaz-viz-futes.blog.hu/api/trackback/id/tr192719391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása