GÁZ - VÍZ - FŰTÉS

Gáz-, víz-, fűtésszereléssel kapcsolatos témák boncolgatása. Újdonságok. Aktualitások. Vélemények. Akciók. Kérdés feltehető: info@gazvizfutes.hu

Friss topikok

Linkblog

ARISTON Genus Premium Hybrid

2012.02.29. 13:30 :: tanácsadók

Az Ariston Genus Premium Hybrid, egy beépített tárolós kondenzációs kazán hőszivattyúvalellátva, amely a kondenzációs és hőszivattyús technológiát egyesíti. 

A külső és belső egységből összeálló Hybrid kombi készülék lehetővé teszi a kondenzációs és hőszivattyús technológia minden előnyének kihasználását. 

A Hybriddel az eddigi gázkészülékekhez képest jóval több energiát lehet megtakarítani, mivel a fűtési rendszer kiszolgálásához a gáz mellett a levegőből nyerhető hőenergiát is felhasználja, a használati meleg víz előállítása pedig a készülék kondenzációs részével történik. 


A készülék vezérlője a gazdaságosság és funkcionalitás figyelembevételével választja meg, hogy milyen üzemmódban működjön. 
Az előre megadott energia áraknak megfelelően választja meg, hogy a gáz vagy az elektromos energia legyen az elsődleges forrás.

A komfort funkció lehetővé teszi az azonnali használati meleg víz elvételt. 

Szólj hozzá!

Címkék: hybrid gázkazán energiatakarékos hőszivattyú kondenzációs Ariston

A bejegyzés trackback címe:

https://gaz-viz-futes.blog.hu/api/trackback/id/tr134225754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása