GÁZ - VÍZ - FŰTÉS

Gáz-, víz-, fűtésszereléssel kapcsolatos témák boncolgatása. Újdonságok. Aktualitások. Vélemények. Akciók. Kérdés feltehető: info@gazvizfutes.hu

Friss topikok

Linkblog

ARISTON Velis Premium elektromos vízmelegítő

2012.02.29. 13:27 :: tanácsadók

Ariston Velis premium_1330518386.jpg_405x768

Az Ariston Velis Premium egy új generációs elektromos vízmelegítő 50-80-100 literes változatban kerül forgalomba.
A Velis Premium a legjobb testre szabható  
elektromos vízmelegítő, mely optimálisan egyesíti az esztétikumot, az energia takarékosságot és a teljesítményt. 

Az új termékcsalád megszokott funkcióin túl a Velis Premium testre szabható funkciókkal rendelkezik: lehetővé teszi a napi programozást és az Ön ízlésének megfelelő szín kiválasztását. 

Stílus és kényelem: a különböző színű előlapok egyéni ízlés szerint választhatóak. 

Akár 20%-os energia megtakarítás: automatikus programokat kínál a meleg víz előállítására. Beállíthat két különböző zuhanyozási időt, a berendezés e szerint kapcsol be és ki, így energiát takarít meg. 

Extra lapos: mindössze 27 cm mély, így bárhová felszerelhető. ECO funkció: az ECO olyan szoftver, amely megtanulja a felhasználó szokásait és ez alapján optimalizálja a meleg víz előállítást és a minimumra csökkenti az energia veszteséget. 
Zuhany azonnal: a rendszer két tartállyal van felszerelve, ez biztosítja a víz legjobb rétegződését, ami lehetővé teszi az első zuhanyzáshoz szükséges idő csökkentését.

 

Szólj hozzá!

Címkék: energiatakarékos Ariston elektromos-vízmelegítő

A bejegyzés trackback címe:

https://gaz-viz-futes.blog.hu/api/trackback/id/tr14225739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása