GÁZ - VÍZ - FŰTÉS

Gáz-, víz-, fűtésszereléssel kapcsolatos témák boncolgatása. Újdonságok. Aktualitások. Vélemények. Akciók. Kérdés feltehető: info@gazvizfutes.hu

Friss topikok

Linkblog

Termomax Aqua konvektor

2011.08.15. 21:11 :: tanácsadók

 

Új fejlesztésű öntöttvas hőcserélővel rendelkező 6,5 kW hő terhelésű konvektor. Alkalmas a beépítés helyén légfűtésre és további helyiségek radiátoros szabályozott központi fűtésére. A konvektor általános műszaki jellemzői:

  • elhelyezhető a régi gázkonvektorok helyére,
  • termo elektromos lángőrzés,
  • parapetes füstgáz elvezetés,
  • zárt égésterű (C11) helyiséglevegő független üzem.

Figyelem: A régi konvektorok parapet berendezése nem alkalmas az új Termomax Aqua gázkonvektor beépítésére, üzemeltetésére. Kizárólag a konvektorokhoz kifejlesztett fali rozsdamentes berendezés alkalmazható!

 


A Termomax Aqua gázüzemű lég- és központi-fűtési konvektor szíve az új fejlesztésű, Szabadalmi Mintaoltalommal védett, hőcserélő.
 
A Termomax Aqua ötvözi a helyiségfűtő  (légfűtő) gázkonvektor és a lakásfűtő (meleg vizes központi fűtő) gázkazán tulajdonságait. Alkalmas a régi, elavult konvektorok kiváltására.

 

Az új konvektor légfűtéssel fűti saját helyiségének légterét és ez mellett megfelelően kialakított központi fűtési rendszer segítségével további helyiségek fűtése is biztosítható.

 

Az így kialakított fűtési rendszer megfelelő helyiség hőmérséklet szabályozás mellett kellemes komfortot biztosít, jelentős gáz megtakarítás mellett.

Az új konvektor alkalmazásával növeljük a biztonságot, csökkentjük a gázfelhasználást és növeljük környezetünk védelmét.

A Termomax Aqua gázkonvektor megjelenése, külleme biztosítja a lakás harmóniáját is, az alkalmazott formai megoldások a modern életvitelt sugározzák.

 

 

TERMO konvektor

 

A gázkonvektor családi házak és középületek gyors, biztonságos és gazdaságos fűtését szolgálja. Egyedi, helyiségenként egymástól függetlenül működő fűtési lehetőséget nyújt.

A piezó-elektromos gyújtás könnyű kezelhetőséget biztosít, a készülék gombnyomásra egyszerűen begyújtható.

A termoelektromos égésbiztosítás ellenőrzi a készülék biztonságos üzemeltetését, gázkimaradás esetén a készülék automatikusan kikapcsol.

TERMO Konvektor teljesen független az elektromos hálózattól, amely lehetővé teszi

használatukat ott is, ahol nincs áramszolgáltatás.

Az öntöttvasból készült égőkamrás konvektor tartósabb, magasabb hatásfokkal működik és egyenletesebben adja át a hőt a környezetének. Így meghosszabbodik az az idő, amíg az égő újból bekapcsol, amely a gáz gazdaságosabb felhasználását és a konvektor élettartamának meghosszabbodását eredményezi.

Az általunk fejlesztett parapetes gázkonvektor könnyen kivitelezhetőek a külső falakra és nem szükséges hozzá kémény.

Szólj hozzá!

Címkék: aqua konvektor termomax

A bejegyzés trackback címe:

https://gaz-viz-futes.blog.hu/api/trackback/id/tr873156425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása