GÁZ - VÍZ - FŰTÉS

Gáz-, víz-, fűtésszereléssel kapcsolatos témák boncolgatása. Újdonságok. Aktualitások. Vélemények. Akciók. Kérdés feltehető: info@gazvizfutes.hu

Friss topikok

Linkblog

A kerti csap és a locsolótömlő gyors és egyszerű összekötése

2011.03.15. 13:15 :: tanácsadók

SIROFLEX gyártmányú gyorscsatlakozók segítségével gyorsan és egyszerűen lehet megoldani a kerti csap és a locsolótömlő összekötését. Napjainkban már nem kell bilincset vásárolnunk és csavarhúzót keresgélnünk.

 

A belső menetes csatlakozót feltekerjük a kerti csapra, míg a gyorscsatlakozót, amit rászorítottunk a tömlőre – egyetlen mozdulattal – rácsatlakoztatjuk.

Ezek a csatlakozók ½” – ¾” – 1”-os méretben kaphatók.

A locsolótömlőre könnyen csatlakoztatható szórófej, autó mosó kefe, locsoló pisztoly, nagynyomású autómosó összekötésére is alkalmas.

Ha autó mosásnál nem akarjuk állandóan elzárni a vizet, létezik a gyorscsatlakozónak egy stoppos változata. Ha kihúzzuk a kefét, a víz nem folyik a tömlőn, csak ha visszacsatlakoztatjuk rá.

Ha nem elég hosszú a tömlőnk, akkor megoldható két egyforma, ill. eltérő dimenziójú összetoldása is.

Egy kerti csapra akár két locsoló tömlő is csatlakoztatható. Létezik elzárható változatban is, ha egyiket nem használjuk, akkor sem kell leszerelnünk a tömlőt.

 

Szólj hozzá!

Címkék: siroflex gyors csatlakozó tömlővég kerti csap tömlő összekötő

A bejegyzés trackback címe:

https://gaz-viz-futes.blog.hu/api/trackback/id/tr802741413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása