GÁZ - VÍZ - FŰTÉS

Gáz-, víz-, fűtésszereléssel kapcsolatos témák boncolgatása. Újdonságok. Aktualitások. Vélemények. Akciók. Kérdés feltehető: info@gazvizfutes.hu

Friss topikok

Linkblog

Ha nem akarunk kristályvizet cipelni....

2011.03.08. 12:36 :: tanácsadók

 

Szeretném mindenki figyelmébe ajánlani ezt a mechanikus ivóvíz minőségét javító szűrőt! Személyes tapasztalataim alapján mondhatom, hogy élvezhetővé teszi a csapvizet.

Eddig a mi családunk is kristályvizet ivott. Mióta kipróbáltuk ezt a szűrőt, azóta én a főzéshez is ezt használom, mert nálunk sajnos nagyon klóros a víz, szinte ihatatlan.


A BWT Tea & Coffee szűrője oly módon javítja a csapvíz minőségét, amire a többi szűrő nem képes. A szervezet számára szükséges magnézium visszapótlásával egyedülálló a szűrők piacán.

Nem csak szervezetünk számára jó, de nagyban javítja a víz, tea és kávé ízét. Kivonja a vízből a nemkívánatos anyagokat, mint például a klórt vagy ólmot és meggátolja a vízkő kialakulását. 

Mg2+ az érezhető különbség

Az Mg2+ formulával készült tea – összehasonlítva a versenytársak által forgalmazott hasonló termékekkel illetve a normál csapvíz kínálta élvezeti értékekkel – kiemelkedő eredményeket ért el.

Ízleld meg a különbséget!

Készíted el kedvenc kávédat vagy teádat a formatervezett új szűrőkancsó és a benne lévő Mg2+ szűrőbetét segítségével!

Fedezd fel a vízszűrés új módját! Telt ízek és gazdag aromák.

 

Szólj hozzá!

Címkék: ivóvíz csapvíz szűrő

A bejegyzés trackback címe:

https://gaz-viz-futes.blog.hu/api/trackback/id/tr512721461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása