GÁZ - VÍZ - FŰTÉS

Gáz-, víz-, fűtésszereléssel kapcsolatos témák boncolgatása. Újdonságok. Aktualitások. Vélemények. Akciók. Kérdés feltehető: info@gazvizfutes.hu

Friss topikok

Linkblog

Rádiófrekvenciás szoba termosztát....

2011.03.07. 21:07 :: tanácsadók

Mit tegyünk, ha szoba termosztátunk nem jó helyiségben van, de pont most festettünk ki, vagy nem akarunk falat vésni?

 

Elkeseredésre semmi okunk, hiszen már kaphatók olyan termosztátok, - elérhető áron - melyek vezeték nélküliek. Csak a kazán mellé kell felszerelni a jelfogadót, a hordozható termosztátot pedig bármelyik szobában elhelyezhetjük. (erre a legideálisabb hely a leghidegebb szoba)

 

A heti programozású termosztáttal csökkenteni tudjuk gázszámlánkat is, hiszen ha beprogramozzuk életritmusunk szerint, akkor még véletlenül sem felejtjük el - a reggeli kapkodás közepette sem - lejjebb kapcsolni.  Nem beszélve arról, hogy melegre ébredünk és melegre érünk haza...

Ne felejtsük el, hogy laskásunk hőmérsékletének szinten tartásával is takarékoskodunk. Az ideális "nappali és éjszakai hőmérséklet" közötti különbség csak 2-3 fok legyen. Egy kihűlt lakás felmelegítésére több energiát kell felhasználnunk.


Nálunk a teljes kollekciót megtekintheti.

Kínálatunk: COMPUTHERM, SIEMENS

Szólj hozzá!

Címkék: siemens gázfogyasztás csökkentés takarékoskodás hordozható szoba termosztát heti programozás computherm

A bejegyzés trackback címe:

https://gaz-viz-futes.blog.hu/api/trackback/id/tr662719862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása