GÁZ - VÍZ - FŰTÉS

Gáz-, víz-, fűtésszereléssel kapcsolatos témák boncolgatása. Újdonságok. Aktualitások. Vélemények. Akciók. Kérdés feltehető: info@gazvizfutes.hu

Friss topikok

Linkblog

Hagyományos vagy csavarodás mentes tömlő?

2011.03.07. 19:08 :: tanácsadók

Tavasz közeledtével gondolnunk kell virágaink, zöld területeink öntözésére. Az autónk mosásánál is jó szolgálatot tesz. Ne késlekedjünk, mielőbb szerezzük be a locsolótömlőt, hiszen üzletünkben még a tavalyi áron meg tudja vásárolni.

 

Az üzletek igen bőséges kínálatában sokszor nem tudjuk eldönteni, hogy melyiket is válasszuk.

hagyományos tömlők jóval olcsóbbak, ellenben használhatóságuk és tartósságuk már gondot okoz. Összecsavarodnak, lelapulnak, megtörnek, amivel sok bosszúságot tudnak okozni használójuknak. Nem állnak ellen az UV-sugárzásnak, kifakulnak, szétmállanak.

csavarodás mentes tömlők – jobb minőségüknek köszönhetően – már a drágább kategóriába tartoznak. Sokkal egyszerűbb és könnyebb használatuk. Nem tekerednek és nem lapulnak össze. UV-állóak, így élettartamuk megnövekszik.

A jobb minőségű tömlőt érdemes vennünk, hiszen a hagyományos tömlőt szinte évente meg kell vásárolnunk, míg a csavarodás mentes tömlőt több éven keresztül bosszankodás nélkül használhatjuk. 

 

Szólj hozzá!

Címkék: tavasz kert locsoló tömlő csavarodás mentes tömlő hosszú élettartam

A bejegyzés trackback címe:

https://gaz-viz-futes.blog.hu/api/trackback/id/tr322719404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása